måndag 27 oktober 2008







måndag, jag var pigg i mårse hann med frukost, soja fick lite extra promis och jag har inte gäspat en ända gång på hela dan=) ahhh skönt.

Helgen har vart riktigt bra! Fredag blev det middag hos syster med jull, sen tog vi oss på rött. guuuu se trevligt det borde man göra oftare. dock blev vi full. och jag lovar det kändes när jag var tvungen att kliva upp kl 08.00 på lördag... för jag skulle ju till frissssssan.

sen lördag sofia kom vid kl 11, sen laddade vi upp med mat och dricka och sen gjorde vi oss assssnygga. ;) tomas och jonas kom på middag sen åkte vi till angelica och prepartade . sen vart det slager. en lyckad kväll. men var det inte lite gammal på slager i lördag? eller?

söndag, det var längesen jag hade så trevligt på en söndag. vi hängde på fik i nåra timmar sen så hyrdes det film och vi bullade upp med grönsaksdipp nochos och gucke. det ända som vart lite trist var att filmerna var inte riktigt i toppklass vi hade hoppas på en skräckupplevelse men det blevdet inte riktigt. men det var trevligt sällskap. och det är ju huvudsaken.