fredag 29 februari 2008

Vilken start på helgen...bådar inte gott!

...vilken jälva skit dag... kan gärna hoppa över den och ta lördag direkt... suuuuug!

kort resume; vaknat- fuck mina ögon ville fortsätta att sova, alldeless svullna och röda(dom som har sett mig i detta skick tidigare vet vad detta innebär) jävla allergi... kliver i allafall upp och traskar över till super lillasystern min och lämnar GoJken, och frida (som är världen mest morgontrötta) pallrar sig upp och hjälper mig med diverse piller som hon har. tar "The superkur"....KÖR till jobbet.

sedan så skulle jag ringa vårdcentralen för att få komma dit å reda ut denna skit jag har fått på ögonen, 40 min väntat till dom ringer upp... okey tänkte jag...jag pallar detta!!!

vårdcentralen ringer och jag får snacka med en rätt så hjälpsam tant/tjej/kvinna, men det hon säger är; du är skriven i HOLMSUND....jag bara ehhh Noo NO NO babe... jag bor på ålid... (har inte bott i holmsund sen i sommras...) hon försöker i allafall hjälpa mig och efter ett långt samtal så får jag nummret till en läkare...Jipppii! jag ringer till läkarnen; " i och med att du är skriven i Holmsund kan jag inte göra nått"
FUCK FUCK... det är bara att börja om...ringa vårdcentralen, prata med en sköterska....osv...jävla skit, nu orkar jag inte mer... så nu blire inte vårdcentralen i dag!

sen när jag har hettan uppe ringde jag adressändring och var arg på en stackars kille, förlåt! "här betalar man för er jälva tjänst och så funkar det inte"

Nu ska jag ta min 3 kopp kaffe.... försöka andas in genom näsan ut genom munnen......"tralalalalalala"