måndag 21 april 2008

helgen har vart bra... fan att den ska ta slut så fort.

Fredag vart det bio 10 000 BC, ingen hit men det var trevligt att gå på bio i allafall=) det är ju som alltid mysigt! Sen blev det raka vägen ner till Obbola till stugan, sen var vi i stugan till söndag, det var skönt att komma dit ut när det är så fint väder!

lördag blev det ett besök hemma hos mamma för att titta in hennes nyaa kök, sen så for vi på storica i obbola och handlade lite frulle till söndan... den vart den grillning och badtunna pålördag kväll... det var Jag, virresnurr, fridelinus, vickipoo... å lillkarl (jullan) sen under kvällen kom Therese å Robin. mycket trevligt.

Frida, Jens jullan och Viktor satt upp till kl 06.50, å då kan jag säga att mamma inger ilskan flög i mig, men jag tyglade mig själv men det var nära att de fick se den andra sidan av NINA...

Skönt med lite skadeglädje när man klev upp dan efter och de såg ganska slitna ut och var rätt bakis... Frida var nog den som kämpat hårdast, det fick vi svar på när vi åkte bilen hem..."Nina du måste nog stanna här jag ska spy" hon han nog inte mer än utanför dörren så forsade gammal sprit ur henne..efter holmsundsvägen...så om det var någon som passerade en opelmervia och nyfiket undrade över vem som var så där bakis så var det: FRIDA

Sen avslutades kvällen hemma i soffan... och det var mycket mycket trevligare än jag förväntat mig...tack för extra kvällen igår..känner mig lycklig!