onsdag 30 april 2008

Jepp nu har jag biljetterna i min ägo... känns både fantastisk kul...HULTSFRED nästa (eller om typ mer än en månad men) men samtidigt känns det lite spännande att hålla reda på dem fram till avresedatum... AHHAHHA! men men det ska ...
ska nog åka hem nu å lägga dom på "ett smart ställe"...


valborg, det känns som en högtid med många goda minnen...
Först när jag tänkte på valborg tänkte direkt på aneglica och Obbola kyrkan med dess brasa, då hade vi smällare i en påse och sprang runt och röjde...angelica hade alltid massor av smällare, och massor av olika sorter...men själv fick man va nöjd med max två sorter...(mamma, med sina principer)

Sen när jag tänkte vidare i minnena, blir det valborg i 8:an... det var en roligt tid, när vi just börjat dricka(dricka var kanske att överdriva) men sprang runt med en öl i handen i nått vindskydd i Holmsund. det var riktigt kallt och blött... Men vi älskade det!

Sen drömmer ja mig vidare i minnena... och finner förra årets valborg...Jag å Karl skulle styra upp en liten fest ute i stugan, dock var det ingen utom vi själva som nappade på förstlaget om fest i obbola, så kvällen slutade med att jag å Karl eldade upp vår egengjorda majbrasa och sen eldade vi upp en massa ved inne så att det blev Sjjjjjuuuuukt varmt inne stugan, sen somnade vi på golvet framför kaminen...helt utslagna av värmen...det är MYS!

sen i kväll får vi kanske sätta spår i minnenas valborg... vi ska göra ett nytt försök på att vara i stugan, det blir grill och badtunna. känns som lovande!
ha en fantastisk kväll alla mina vänner...
Nu hälsar vi våren IN!